Demirci Ortaokulu

Vizyon: Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireylerin yetiştirildiği, eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevresine, eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda Demirci İlköğretim Okulu çalışanları olarak; Bütün öğrencileri öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek davranışlar kazandırmaktır..

Başarılar: Jimnastik Trabzon il birinciliği 4 yıl Jimnastik Türkiye 7.olduk

Saatler: 08:40-15.00
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrencilerimizin büyük bir bölümü taşımalı eğitim sistemiyle okulumuza gelmektedir. Öğretmenlerimiz, okula kendi imkanlarıyla gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://demirciortao.meb.k12.tr

Adres - Trabzon Akçaabat Demirci Köyü

Yerleşim Yeri - Mahalle olarak merkeze yakındır ancak sakin bir alandadır.

Adres - Trabzon Akçaabat Demirci Köyü

Ulaşım Ulaşım Mahalle Servisleri ile yapılmaktadır ancak yolun asfalt ve mesafenin yakın olması nedeniyle Öğretmenler kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Akçaabat Merkeze 5 Km ve Trabzon Merkeze 13 Km Uzaklıktadır.